Over ons

Leden

Ruben Scheffer

Voorzitter

MBO College voor Sport, Onderwijs & Cultuur

Beste allemaal, Ik zal me even voorstellen, ik ben Ruben Scheffer en ben 17 jaar oud en woon in Losser. Ik doe nu voor het tweede jaar de opleiding Onderwijsassistent met veel plezier. Voor het CSR vertegenwoordig ik het MBO College Sport, Onderwijs en Cultuur. Daarnaast ben ik voorzitter van het CSR voor het eerste jaar. Naast mijn opleiding heb ik heel wat hobby’s. Zo train ik zelf de B1 van voetbalvereniging KVV Losser. Ik was zelf altijd actief voor deze club maar nadat ik 3 zware hartoperaties heb gehad is dat niet meer mogelijk. Ik ben nog steeds wel actief in de sport, zo doe ik aan hardlopen, wel op recreatief niveau. Daarnaast is mijn grootste hobby de Formule 1, hiervoor ga ik altijd vroeg mijn bed uit en ben echt een fanatiek fan. Zelf draai ik ook graag op feestjes van mensen, daar ben ik vaak wel druk mee. Nu ik bij het CSR zit heb ik weer een nieuwe activiteit wat echt bij mij past. Ik ben iemand die altijd klaar staat voor andere mensen en waarbij ik kan helpen, help ik ook. Daarom is het CSR ook een erg mooie activiteit om mijn mede-studenten met dingen te helpen met hun opleiding.

Daan Berghorst

Vicevoorzitter

MBO College voor Metaal, Elektro & Installatietechniek

Mijn naam is Daan Berghorst. Ik ben 19 jaar oud en woon in Losser. Ik zit nu in het 3e leerjaar van de opleiding Mechatronica, niveau 4, aan de Gieterij in Hengelo. Ik vertegenwoordig met trots het CSR als vicevoorzitter. Ook ben ik vertegenwoordiger van het college Metaal, Elektro & Installatietechniek.
Ik zit in het CSR omdat ik me graag inzet voor mijn college en medestudenten, ik wil dat zij gehoord worden, zodat wij samen bij het CSR tot een gepaste oplossing kunnen komen.

Buiten het CSR zet ik mij ook graag in voor mijn college en school. Vorig jaar ben ik genomineerd als Mbo-uitblinker en ben ik 2e geworden in de verkiezing. Hier ben ik natuurlijk erg trots op. Het is erg leuk en uitdagend om je in te zetten voor jouw school en opleiding.
Vergeet niet dat de stem van ons studenten zeker gehoord wordt!

Julia Wassenaar

Vertegenwoordiger

MBO College voor Bouw, Infra & Interieur 

Mijn naam is Julia Wassenaar, 19 jaar en ik woon in Almelo. Ik volg de opleiding Middenkaderfunctionaris Bouwkunde, niveau 4, te Hengelo, in mijn 4e tevens examenjaar. Naast mijn studie ben ik vaak in de gymzaal te vinden waar ik dans bij mijn vereniging. In het weekend werk ik bij het Animatieteam bij Preston Palace. Ook vertegenwoordig ik met plezier het MBO College Bouw, Infra & Interieur.

Ik vind het belangrijk dat studenten worden gehoord en gerechtigheid krijgen wanneer er problemen zijn. Ik wil sterk staan voor goed onderwijs. Heb je een vraag over de opleiding, stuur gerust een mail naar julia.s.wassenaar@live.nl.

Mark Winkel

Vertegenwoordiger

MBO College voor Gezondheidszorg

Mijn naam is Mark Winkel, ik ben 21 jaar en ik woon in Almelo. Ik volg momenteel de opleiding verpleegkunde en zit in het tweede leerjaar.

Ik ben bij de Centrale Studentenraad gekomen omdat ik het heel belangrijk vind om voor de belangen van anderen op te komen. Het is een kleine moeite om een luisterend oor te bieden en het is een mooie uitdaging om hier gehoor aan te kunnen geven. Ik ben van mening dat je als student een grote bijdrage levert aan het onderwijs.

Ik hoop als vertegenwoordiger van de MBO College voor Gezondheiszorg te zorgen voor een betere sociale en studieomgeving voor alle studenten van  ROC van Twente.

Taha Çoban

Vertegenwoordiger

MBO College voor Vormgeving, Mode & Media.

Mijn naam is Taha Çoban, ik ben 18 jaar oud en ben geboren en getogen in Enschede. Ik volg momenteel de opleiding Procestechnologie en zit in mijn derde leerjaar.

Al een lange tijd ben ik graag bezig voor een rechtvaardige en een eerlijke samenleving waarin iedereen gelijke kansen heeft, door middel van politiek te bedrijven, actief te zijn in verschillende maatschappelijke organisaties en nu ook in de Centrale Studentenraad van ROC van Twente. Als vertegenwoordiger van het MBO College voor Vormgeving, Mode & Media wil ik in het bijzonder iets voor al mijn medestudenten betekenen.

Ik hoop als één van de vertegenwoordigers van de ongeveer 20 duizend studenten van ROC van Twente te zorgen voor een betere sociale- en studieomgeving.

Linda Grondman

Vertegenwoordiger

MBO College voor Mens & Maatschappij

Mijn naam is Linda Grondman ik ben 18 jaar en ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding Maatschappelijke zorg Persoonlijk begeleider Gehandicaptenzorg.  Ik ben de voorzitter van de studentenraad voor het MBO College voor Mens & Maatschappij. Via de studentenraad ben ik bij de CSR gekomen. Ik vind het belangrijk dat medestudenten vertegenwoordigd worden en dat wij als studenten inspraak kunnen hebben op zaken die van belang zijn voor studenten. De CSR zie ik als een leermoment, kennismaken met nieuwe mensen en het opkomen voor belangen van studenten.

Klaudia Ajmaya

Vertegenwoordiger

MBO College voor Sport, Onderwijs & Cultuur

Mijn naam is Klaudia Ajmaya. Ik ben 21 jaar en ik woon in Almelo. Ik zit in het 2e leerjaar van de opleiding Onderwijsassistent, niveau 4. Ik ben via de voorzitter gevraagd voor de CSR om het MBO college voor Sport, Onderwijs & Cultuur te vertegenwoordigen. Ik vind het belangrijk dat er geluisterd wordt naar mijn mede-studenten en dat de belangen van studenten behartigd worden, om zo het onderwijs beter en leuker te maken.

Kürşat Akpinar

Vertegenwoordiger

MBO College voor Vormgeving, Mode & Media

Mijn naam is Kursat Akpinar en ik ben 17 jaar oud. Ik woon in Enschede en ik volg de opleiding Media Vormgeving. In mijn vrije tijd ben ik vier dagen in de week te vinden in de sportschool. Ik ben lid geworden van de Centrale Studentenraad omdat ik het belangrijk vind om vragen te kunnen stellen en te kunnen discussiëren over schoolzaken. Ik hoop dat ik veel mensen binnen mijn college kan helpen met problemen.

Esther Can

Vertegenwoordiger

MBO College voor Management & Organisatie

Mijn naam is Esther Can, ik ben 18 jaar en woon in Hengelo. Ik zit in het eerste leerjaar van de opleiding Managementassistent/Directiesecretaresse niveau 4  aan de Gieterij in Hengelo. 

 Als vertegenwoordiger van het MBO College voor Management & Organisatie vind ik het belangrijk dat studenten worden gehoord. Ik hoop dat de CSR wat bekender wordt onder de studenten en het ROC verbeterd wordt.

Chanel Koekkoek op Munsterhuis

Vertegenwoordiger

MBO College voor Gezondheidszorg

Mijn naam is Chanel Koekkoek op Munsterhuis, ik ben 21 jaar oud en zit in mijn 4e en tevens mijn laatste jaar verpleegkunde op het ROC aan de Gieterij. Ik ben woonachtig in Oldenzaal. Mijn hobby’s zijn dansen (hip-hop) en muziek luisteren.

Als vertegenwoordiger van het MBO College voor Gezondheidszorg ben ik graag een luisterend oor en zoeken we in de Centrale Studentenraad naar oplossingen. Laten we er met z’n allen voor zorgen, dat iedereen een goede tijd heeft tijdens zijn of haar opleiding.

Roos Stroeve

Vertegenwoordiger

MBO College voor Dienstverlening & Gastvrijheid

Mijn naam is Roos Stroeve. Ik ben 17 jaar en woon in Rijssen. Ik zit in het 2e leerjaar van de opleiding Allround Schoonheidsspecialist, niveau 4.
Buiten school doe ik graag leuke dingen met mijn vriendinnen, en werk ik als kassa medewerkster bij de Jumbo. Ik ben via de collegeraad gevraagd voor de CSR.
Het leek mij een leuke uitdaging en vind het belangrijk dat studenten gehoord worden en inspraak hebben over de beslissingen die genomen worden.

Rodi van den Barg

Vertegenwoordiger

MBO College voor Bouw, Infra & Interieur

Mijn naam is Rodi van den Barg. Ik ben 21 jaar oud en woon in Delden. Ik zit in het 3de jaar van de opleiding ondernemend meubelmaker/(scheeps) interieurbouwer. Ik vertegenwoordig het MBO College voor Bouw, Infra & Interieur. Buiten school mag ik graag met hout knutselen in de werkplaats en uitgaan met mijn kameraden.

Ik ben bij de studentenraad gegaan omdat het mij een leuke uitdaging leek naast mijn opleiding. Ook vind ik het belangrijk dat de studenten een stem hebben binnen de school.

Anthony Lucassen

Vertegenwoordiger

MBO College voor Metaal, Elektro & Installatietechniek

Mijn naam is Anthony Lucassen, ik ben 17 jaar en ik woon in Almelo. Ik zit in het tweede jaar van de opleiding Technicus engineering niveau 4, op de locatie Gieterij Hengelo. Naast mijn studie haal ik veel plezier uit stijldansen en gamen op de pc. In de weekenden werk ik als groenteman bij Dirk van den Broek.

Ook vertegenwoordig ik met plezier het MBO College voor Metaal, Elektro- & Installatietechniek. Ik wil sterk staan voor goed onderwijs. Heb je een vraag over de opleiding, stuur gerust een mail naar anthony.lucassen100@gmail.com 

Milan Schrijver

Vertegenwoordiger

MBO College voor Transport, Logistiek & Mobiliteit

Ik ben Milan Schrijver, 19 jaar oud en zit in mijn eerste jaar van de opleiding Autotechnicus Niveau 3. Ik vertegenwoordig Transport, Logistiek en Mobiliteit en zit bij de Centrale Studentenraad omdat ik het belangrijk vind dat iedereen binnen deze opleiding allemaal netjes en goed behandeld word.

 

Wouter Nijhof

Vertegenwoordiger

MBO College voor Transport, Logistiek & Mobiliteit

Mijn naam is Wouter Nijhof, ik ben 16 jaar oud en woon in Holten. Ik zit in het eerste leerjaar van de opleiding Manager Transport en Logistiek en vertegenwoordig ook het MBO College voor Transport, Logistiek & Mobiliteit in de CSR.

Ik ben bij de CSR gegaan omdat ik het belangrijk vind dat de mening van studenten wordt gehoord.

Tom Horsselenberg

Vertegenwoordiger

MBO College voor Commercie & Ondernemen

Mijn naam is Tom Horsselenberg, ik ben 20 jaar en woon in Hengelo.
Ik volgt de opleiding manager retail niveau 4 en zit in het laatste leerjaar. Voor het CSR ben ik vertegenwoordiger van het MBO College voor Commercie & Ondernemen.

Bente Ligtenberg

Vertegenwoordiger

MBO College voor Bouw, Infra & Interieur

Mijn naam is Bente Ligtenberg en ik heb samen met Rodi een gedeeld lidmaatschap bij de CSR voor het college van bouw, infra & interieur.
Ik doe de opleiding interieuradviseur niveau 4 op het ROC Almelo de Sumpel. Momenteel zit ik in mijn derde leerjaar van deze vierjarige opleiding.
Mijn hobbies zijn tekenen schilderen en muziek maken.
Ik zit bij het CSR omdat ik graag het verschil wil maken voor studenten die nu op het ROC zitten en voor toekomstige studenten van het ROC.

Kimberly Bosch

Vertegenwoordiger

MBO College voor Management & Organisatie

Ik zal mij even voorstellen: Kimberly Bosch, 21 jaar en geboren & getogen in Twente. Ik vertegenwoordig het VAVO Lyceum van Twente bij de Centrale Studentenraad. Het VAVO Lyceum van Twente is onderdeel van ROC van Twente en valt onder het MBO College voor Management & Organisatie. Hier volg ik VWO in deeltijd, inmiddels zit ik al 3 jaar in de leerlingenraad en sinds dit jaar ook in de CSR. Ik vind het erg leuk om bij te dragen aan de CSR om zo het onderwijs voor studenten te verbeteren.

Vacature

Vertegenwoordiger

MBO College voor Commercie & Ondernemen