Over ons

Leden

Lotte Hospers

Voorzitter

MBO College voor  Bouw, Infra & Interieur

Hallo mijn naam is Lotte Hospers ik ben 20 jaar en ben woonachtig in Wierden. Ik doe de opleiding ontwerpend meubelmaker niveau 4 ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding. In mijn vrije tijd ontwerp ik graag naast het ontwerpen schrijf en speel ik graag muziek. Om fit te blijven en lekker te sporten speel ik rugby bij ‘The big Bulls’. Voor 2 jaar terug hielp ik met de opendag hier op het ROC van Twente locatie de Sumpel. Tijdens deze opendag heb ik twee heren gesproken van de CDR, ze vroegen me een aantal dingen over school en over mijn studie. Na aanleiding van het gesprek ben ik erg enthousiast en nieuwsgierig geworden over de CDR. Vanaf 12 september 2016 vertegenwoordig ik mij voor de Mbo College voor Bouw, Infra & Interieur. Dit jaar zal mijn rol voorzitter zijn ik kijk hier enorm naar uit vooral omdat ik de eerste dame ben die voorzitter is van de CDR.
De CDR bied studenten een zeggenschap in het onderwijs. Wij als CDR zullen ons uiterste best doen om ook dit jaar het onderwijs zo goed en prettig mogelijk te maken.

Muhammed Tamer

Vice-voorzitter

MBO College voor Metaal en Elektrotechniek

Mijn naam is Muhammed Tamer, ik ben 18 jaar en zit in mijn laatste jaar op de afdeling ICT. Sinds kleins af aan heb ik het altijd al leuk gevonden om mee te praten met verschillende onderwerpen die betrekking hebben tot mijn studie. Zo heb ik op het voortgezet onderwijs de keuze gemaakt om daar studentenraad te steunen, op het mbo de leerlingen/studentenraad als voorzitter, nu dus ook de centrale deelnemersraad, waar ik tevens vice-voorzitter ben. Ik vind het erg prettig om op te komen voor de belangen van de studenten en om deze waar te maken. Ik zie de periodes waarin ik mij inzet voor de CDR als momenten om van te leren en mijzelf te ontwikkelen, dit doe ik niet alleen dit doen we samen!

Julia Wassenaar

Vertegenwoordiger

MBO College voor Bouw, Infra & Interieur 

Mijn naam is Julia Wassenaar, 18 jaar en ik ben woonachtig in Almelo. Ik volg de opleiding Bouwkunde, niveau 4, te Hengelo, waar ik inmiddels in het derde leerjaar zit. Naast mijn studie met ik altijd druk met mijn bijbaantje bij de Lidl en het dansen bij mijn vereniging. Ook vertegenwoordig ik met plezier het MBO college voor Bouw, Infra & Interieur. Ik vind het belangrijk dat de studenten gehoord kunnen worden en er vervolgens actie wordt ondernomen. Elke student verdiend het om zijn stem te laten horen.

Linda Grondman

Vertegenwoordiger

MBO College voor Mens & Maatschappij

Mijn naam is Linda Grondman ik ben 17 jaar en ik doe de opleiding Maatschappelijke zorg. Ik ben de voorzitter van de collegeraad voor het college Mens & Maatschappij. Via de collegeraad ben ik bij de CDR gekomen. Ik vind het belangrijk dat medestudenten vertegenwoordigd worden en dat wij als studenten inspraak kunnen hebben op zaken die van belang zijn voor studenten. De CDR zie ik als een leermoment, kennismaken met nieuwe mensen en het opkomen voor belangen van studenten.

Kelly Borgman

Vertegenwoordiger

MBO College voor Management & Organisatie

Mijn naam is Kelly Borgman, ik ben 20 jaar en wonende in Almelo. Ik zit in het tweede leerjaar van de opleiding managementassistent/ directie secretaresse niveau vier. In het begin van mijn opleiding ben ik gevraagd voor de centrale deelnemersraad, ik wist niets van bestaan van deze raad. Ik zag het als een uitdaging om deel te nemen. Na een jaar lid te zijn heb ik enorm veel geleerd en ik hoop dat de CDR wat bekender wordt onder de scholieren.

Helga Jurgens

Vertegenwoordiger

MBO College voor Vormgeving, Mode en Media

Hoi! Mijn naam is Helga Jurgens. Ik ben 21 jaar geleden geboren in Borne en zit ik nu in het vierde, en tevens laatste jaar van de studie Mediavormgeving, niveau 4, aan de Maere in Enschede. Naast mijn studie zing ik graag en zit ik op ballet. Ook vertegenwoordig ik met veel plezier het college van Vormgeving, Mode en Media. Ik vind het belangrijk om inspraak te hebben in beslissingen die genomen worden over het welzijn van studenten, ideeën aan te horen van andere ROC studenten en meningen te delen. Zo vind ik het belangrijk dat studenten zonder problemen door hun studie heen komen. Dit hoop ik dan ook met CDR te bereiken.

 

Elias de Vreden

Vertegenwoordiger

MBO College voor Transport, Logistiek en Mobiliteit

Ik ben Elias de Vreden. Ik ben 19 jaar oud en woon in Fleringen. Ik zit in mijn vierde en laatste jaar van de opleiding Manager Transport & Logistiek aan de Sumpel in Almelo. Het college dat ik vertegenwoordig is het college Transport, Logistiek en Mobiliteit. Ik voetbal graag en drink in het weekend graag een biertje. Via mijn mentor kwam ik bij de CDR terecht, wat mij een prachtige ervaring leek. En dat is het ook zeker! Ik hoop dat ik de CDR bekender kan maken onder studenten en zo het ROC ook kan verbeteren.

Dominique Wermink

Vertegenwoordiger

MBO College voor Dienstverlening & Gastvrijheid

Mijn naam is Dominique Wermink, 21 jaar oud en ik woon in Almelo.
Momenteel zit ik in het laatste jaar van de opleiding Schoonheidsverzorging en wellness, met veel plezier ben ik tevens voorzitter van de collegeraad Dienstverlening en Gastvrijheid. Graag help ik studenten om hun plekje te vinden binnen het Roc door ze met evt vragen te helpen of adviezen te geven.

Ruben Scheffer

Vertegenwoordiger

MBO College Sport, Onderwijs en Cultuur

Beste allemaal, Ik zal me even voorstellen, ik ben Ruben Scheffer en ben 16 jaar oud en woon in Losser. Ik doe nu voor het eerste jaar de opleiding Onderwijsassistent met veel plezier. Voor het CDR vertegenwoordig ik het MBO College Sport, Onderwijs en Cultuur. Naast mijn opleiding heb ik heel wat hobby’s. Zo train ik zelf de D1 van voetbalvereniging KVV Losser. Ik was zelf altijd actief voor deze club maar nadat ik 3 zware hartoperaties heb gehad is dat niet meer mogelijk. Ik ben nog steeds wel actief in de sport, zo doe ik aan hardlopen, wel op recreatief niveau. Daarnaast is mijn grootste hobby de Formule 1, hiervoor ga ik altijd vroeg mijn bed uit en ben echt een fanatiek fan. Zelf draai ik ook graag op feestjes van mensen, daarvoor ben ik vaak wel druk mee. Nu ik bij het CDR zit heb ik weer een nieuwe activiteit wat echt bij mij past. Ik ben iemand die altijd klaar staat voor andere mensen en waarbij ik kan helpen, help ik ook. Daarom is het CDR ook een erg mooie activiteit om mijn mede-studenten met dingen te helpen met hun opleiding.

Collin Meinders

Vertegenwoordiger

MBO College voor Vormgeving, Mode en Media

Animatie is waar het bij mij om gaat, ik zit nu in mijn 3e jaar van mediavormgeving. Naast alle tijd die ik daar graag in stop neem ik ook zoals te zien deel aan de CDR. Als student ben je niet perdect en niet alles gaat even gladjes op school, daarom vind ik het fijn oplossingen te vinden en input door te geven waar het handig is. Ik kan mijzelf het beste omschrijven als een advocaat die niet snel opgeeft, buiten discussies ben ik wel chill. Ik heb veel projecten en ben in mijn vrije vaak bezig met games, chats en cultuur.”

Daan Berghorst

Vertegenwoordiger

MBO College voor Metaal, Elektro & Installatietechniek

Mijn naam is Daan Berghorst. Ik ben 18 jaar en woon in Losser. En ik zit nu in het 2e jaar van de opleiding Mechatronica, niveau 4, aan de Gieterij in Hengelo. Ik ben trots vertegenwoordiger van het college Metaal, Elektro & Installatietechniek.
Na schooltijd volg ik ook Toptraject, een traject die ondersteund in de overgang van het mbo naar het hbo. Ik ben overigens voorzitter van het Toptraject.
Buiten school hou ik me ook graag bezig met verdedigingsporten en werk ik bij Wouter Witzel. Ik zit in het CDR omdat ik me graag inzet voor mijn college en medestudenten, ik wil dat zij gehoord worden, zodat wij samen bij het CDR tot een gepaste oplossing kunnen komen.

Ingrid Ulfman

Vertegenwoordiger

MBO college voor Mens & Maatschappij

Mijn naam is Ingrid Ulfman, ik ben 19 jaar en doe de opleiding gespecialiseerd pedagogisch werker niveau 4, te Almelo.
Naast mijn opleiding werk ik op een kinderopvang in Holten.
Ook ben ik in mijn vrije tijd veel bezig met muziek en theater.
Door mijn deelname aan de Collegeraad van Mens en Maatschappij ben ik bij de CDR terecht gekomen.
Ik vind het belangrijk dat de studenten een stem hebben en ik vind het een uitdaging om dat op deze manier, bij de CDR, te kunnen doen.
Ik hoop dat studenten door onze bijdrage een leukere, betere studie tijd tegemoet gaan en ook hoop ik hierdoor mijzelf te ontwikkelen.

Maurice Kroezen

Vertegenwoordiger

MBO College voor

Hallo allemaal,
Ik ben Maurice Kroezen, ik ben 21 jaar en woon in Almelo.
Ik doe de opleiding Verpleegkundige en zit in het derde jaar.
Mijn hobby’s zijn lezen en ook gamen vind ik leuk. Ik vind het leuk om mensen te helpen met problemen.
Waarom ik in de CDR zit is omdat ik het leuk vindt om meer van school te begrijpen hoe dingen achter de schermen werken. En de oplossing te kunnen bedenken als die er zijn of verbeteringen aan te brengen. Ook zit ik in het college raad van de gezondheidszorg.
Ik ben sinds 2017 voorzitter van de collegeraad gezondheidszorg. Belangrijk vind ik wat op hoog niveau allemaal speelt om de student goed te kunnen informeren als ze vragen hebben.
Daarom vind ik het fijn om daar bijdrage te kunnen leveren.

Taha Çoban

Vertegenwoordiger

MBO College voor Vormgeving, Mode en Media

Mijn naam is Taha Çoban, ik ben 17 jaar en ben geboren en getogen in Enschede. Ik volg momenteel de opleiding Procestechniek en zit in mijn tweede leerjaar.

Al een lange tijd ben ik graag bezig voor een rechtvaardige en een eerlijke samenleving waarin iedere burger gelijke kansen heeft, door middel van politiek te bedrijven maar ook door deel te nemen aan debatten, studentenraden en nu ook in de Centrale Deelnemersraad. Als vertegenwoordiger van de college voor Vormgeving, Mode en Media wil ik in het bijzonder iets voor al mijn mede-studenten betekenen.

Ik hoop als vertegenwoordiger van de MBO college voor Vormgeving, Mode en Media te zorgen voor een betere sociale- en studieomgeving voor alle studenten van het ROC van Twente.

Joyce Tempert

Vertegenwoordiger

MBO College voor dienstverlening en gastvrijheid

Hallo ik ben Joyce Tempert, ik ben 21 jaar, woon in Nijverdal. Ik volg de opleiding tot allround schoonheidsspecialist. Deze opleiding heb ik gekozen omdat ik altijd al veel met make-up en uiterlijke verzorging bezig ben geweest. Inmiddels zit ik in het 2e leerjaar dus volgend jaar doe ik examen. Mijn hobbies zijn shoppen, zingen en natuurlijk leuke dingen doen met vriendinnen. Ik zit bij het CDR omdat ik het leuk vind mee te praten over verschillende onderwerpen.

Openstaande vacature

Vertegenwoordiger

MBO College voor Oriëntatie en Ontwikkeling