Blog

Werkzaamheden sociale media en website

Vandaag stond de maandelijkse vergadering weer op de planning.

Mark, Daan en Julia zijn ook weer druk bezig geweest met de ideeën voor de sociale media.

Stay tuned.

 

Nieuwe groepsfoto CSR

Onze Mbo Uitblinker Demi Moss in de spotlights

Tijdens onze dinnershow ‘Talenten in de spotlights’ was natuurlijk ook onze eigen Mbo Uitblinker Demi Moss aanwezig. Zij is nog in de race om onze landelijke Mbo Ambassadeur te worden! Tijdens de dinnershow kreeg zij natuurlijk ook haar moment of fame toen de aanwezigen massaal hun telefoons pakten om op haar te stemmen. Voor wie nog niet gestemd heeft: doe dit snel via www.rocvantwente.n/demi

 

 

img_4939

De CDR krijgt hoog bezoek!

Woensdag 23 november werd ROC van Twente (officieel) vereerd met het bezoek van Minister Asscher. Hij is minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en vicepremier van Nederland (Lodewijk staat tot Mark als Koen staat tot Henri ).

Nadat hij een rondleiding heeft gekregen door de school en al een tijdje was geclaimd door het CvB, was het eindelijk tijd voor het hoogtepunt van de dag: het gesprek met de studenten van het ROC!

De minister was oprecht erg geïnteresseerd in ons en onze visie. Wij hebben het gesprek als zeer prettig ervaren en kijken met een goed gevoel terug op deze ontmoeting. Ook hebben we hem onze ambitiekaart mogen aanbieden. Vers van de pers!

(En zeg nou zelf, wat zou hoog bezoek zijn, zonder een foto om het te bewijzen… )

(v.l.n.r.: Helga, Kelly, Minister Asscher, Koen, Henri)