Blog

Nieuwe vicevoorzitter

25-03-2019

Gisteren hebben we onze maandelijkse vergadering gehad.
We hebben het gehad over de JOBverbeterpunten#JOBmbo, verbetering van Burgerschap en we hebben een presentatie gekregen over het oprichten van Young Twente Board.
Ook hebben we gisteren gestemd voor onze nieuwe vicevoorzitter. Mark Winkel, gefeliciteerd en we hopen dat we samen goede resultaten gaan boeken!
Wanneer jullie vragen hebben mag je ons altijd benaderen via onze Facebook pagina!#ROCvanTwente #CSR

 

Jaarlijks overleg!

11-03-2019

Gister het jaarlijks overleg met de Raad van Toezicht#RvT en het College van Bestuur #CvB gehad. Hier hebben wij gesproken over de #JOBverbeterpunten, de inspirerende docenten van het afgelopen jaar en de stand van zaken m.b.t. de collegeraden. Op naar het volgende overleg!

 

Ontmoeting met de commissaris van de koning!

13-02-2019

Vanmorgen is de CSR in gesprek geweest met Andries Heidema, CdK Provincie Overijssel. Uitdaging van bekendheid CSR binnen ons ROC is herkenbaar m.b.t. bekendheid Provinciale Staat binnen Overijssel. #CSR #rocvantwente

 

Onze nieuwe flyers!

23-01-2019

Wij maken ons sterk voor goedkope prijzen en verse producten in de schoolkantines. Heb jij ook iets waarvan jij denkt; dit zou beter of anders kunnen op ons ROC? Laat het ons weten op: csr@rocvantwente.nl

 

Eerste vergadering van 2019!

21-01-2019

Afgelopen maandag de eerste vergadering van 2019 gehad samen met leden van de OR en het CVB.#CSR #CVB #OR #ROCvanTwente

 

Fijne feestdagen!

25-12-2018

Namens alle leden van de CSR wensen wij iedereen prettige kerstdagen en een gezond en gelukkig 2019!

 

Werkzaamheden sociale media en website

Vandaag stond de maandelijkse vergadering weer op de planning.

Mark, Daan en Julia zijn ook weer druk bezig geweest met de ideeën voor de sociale media.

Stay tuned.

 

Nieuwe groepsfoto CSR

Onze Mbo Uitblinker Demi Moss in de spotlights

Tijdens onze dinnershow ‘Talenten in de spotlights’ was natuurlijk ook onze eigen Mbo Uitblinker Demi Moss aanwezig. Zij is nog in de race om onze landelijke Mbo Ambassadeur te worden! Tijdens de dinnershow kreeg zij natuurlijk ook haar moment of fame toen de aanwezigen massaal hun telefoons pakten om op haar te stemmen. Voor wie nog niet gestemd heeft: doe dit snel via www.rocvantwente.n/demi

 

 

img_4939

De CDR krijgt hoog bezoek!

Woensdag 23 november werd ROC van Twente (officieel) vereerd met het bezoek van Minister Asscher. Hij is minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en vicepremier van Nederland (Lodewijk staat tot Mark als Koen staat tot Henri ).

Nadat hij een rondleiding heeft gekregen door de school en al een tijdje was geclaimd door het CvB, was het eindelijk tijd voor het hoogtepunt van de dag: het gesprek met de studenten van het ROC!

De minister was oprecht erg geïnteresseerd in ons en onze visie. Wij hebben het gesprek als zeer prettig ervaren en kijken met een goed gevoel terug op deze ontmoeting. Ook hebben we hem onze ambitiekaart mogen aanbieden. Vers van de pers!

(En zeg nou zelf, wat zou hoog bezoek zijn, zonder een foto om het te bewijzen… )

(v.l.n.r.: Helga, Kelly, Minister Asscher, Koen, Henri)